Efter att ha exploderat i populäritet på TikTok är det nu dags för Rachel Grae att släppa Lived it twice som singel. Titeln kommer från ett citat Michael J. Fox sa under en intervju om hans parkinson och om det oroade honom för framtiden. Back To The Future-skådisen svarade då: ”Om du går omkring och oroar dig för något och det sedan händer, så har du ju genomlidit det två gånger.”

Favoriter Apple Music

Låten i sig är en rytmisk poplåt med (uppenrabligen) stark hitpotential skriven tillsammans med Adam Yaron. Det är Rachels andra singel och följer upp Bad Timing som släpptes i Maj (som gav sångerskan från New York en stor annons på Times Square tillsammans med Spotify).
Så med det kan Rachel bli nästa stora namnet inom pop, eller vad tror du?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.