Jaffna är en duo från Paris som inspireras mycket av musken på London-scenen. Tillsammans har de släppt tre EP och en knippe singlar sedan 2017 och till hösten är det äntligen dags för Jaffna att släppa deras första album. Men nu går de in i sommaren med singeln Oslo som du kan lyssna på här nedan.
Här bjuds vi på mjuk och behaglig klubbmusik, som men sköna betas och melodi verkligen sätter en bra stämning till det mer upplyftande dansgolvet. Jag tyckte i alla fall detta var riktigt skönt så kasta dig över musiken här nedan.

POPMUZIK LOVER 2
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011