Lucas White är en artist från Venedig i Italien. Lucas började spela gitarr redan som barn och berättar att han älskar doften av gitarr-trädet och ljudet. Ricomincio da qui är inspirerad av känslan sångaren fick när han sjöng första gången. Att göra något för första gången och den känslan att bara få uppleva det hela. Allt producerat till en elektronisk poplåt med sköna synthmattor, mjuga elgitarrer och trumslingor. Det blir lite av en retrokänsla över det hela och jag kan tänka mig att de som uppskattat många av de mer poppiga inslagen från Italien i Eurovision kommer älska detta.

Popmuzik Podcast
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011