Bitch är en emotionell poplåt om att våga öppna upp och dejta någon efter ha varit tillsammans med någon mer destruktiv och kränkande. När man då äntligen hittat någon som kan vara bra för en så är man ändå defensiv och har taggarna utåt. Lite för att man inte vill bli sårad eller slagen igen, och att det är svårt att lita på personer igen efter en sådan sak.

Popmuzik Podcast

Bakom Bitch hittar vi Savannah Sgro från Las Vegas. Hon gör just ”sad girl pop” och ger oss mycket känslor uttryck i sina låtar. Bland annat släppte hon EP:n Phobia 2019 från vilken du kunde höra några låtar här i bloggen. Bitch är dock en av flera nya låtar som Sgro kommer att släppa under 2021.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011