Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen. Denna gång är det Emmy Ingesson som släpper singeln I got you under sitt artistnamn TIEVA. Låten är en hyllning till de som står artisten nära, som stöttat genom såväl identitetskriser och tvivel i den stundtals hårda och tävlingsinriktade musikbranschen. För vem har inte tvivel på sig själv och då är stöttande vänner det finaste man kan ha. De som lyfter självförtroendet och ser till att man orkar den där sista milen också.

Resultatet är en behagligt medryckande och luftig låt som sedan lyfts fram av artistens mjuka och souliga röst. Det blir en ögonblicklig poplåt som verkligen får en att vilja höra mer av TIEVAs musik.

Det är en sån mäktig känsla att äntligen släppa fram sina tankar, de som tyngt mig och satt käppar i hjulen för kreativiteten i perioder. Jag ser fram emot att låta lyssnarna få komma in i mitt huvud och lära känna mig.

TIEVA

Du hör I got you här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.