Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen. Denna gång är det Emmy Ingesson som släpper singeln I got you under sitt artistnamn TIEVA. Låten är en hyllning till de som står artisten nära, som stöttat genom såväl identitetskriser och tvivel i den stundtals hårda och tävlingsinriktade musikbranschen. För vem har inte tvivel på sig själv och då är stöttande vänner det finaste man kan ha. De som lyfter självförtroendet och ser till att man orkar den där sista milen också.

Popmuzik Podcast

Resultatet är en behagligt medryckande och luftig låt som sedan lyfts fram av artistens mjuka och souliga röst. Det blir en ögonblicklig poplåt som verkligen får en att vilja höra mer av TIEVAs musik.

Det är en sån mäktig känsla att äntligen släppa fram sina tankar, de som tyngt mig och satt käppar i hjulen för kreativiteten i perioder. Jag ser fram emot att låta lyssnarna få komma in i mitt huvud och lära känna mig.

TIEVA

Du hör I got you här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011