Lukas Larsson och Viktor Rosberg fick en stark start med sitt samarbete när de släppte singeln Afterglow tidigare i våras. Singeln hamnade på ett par Spotify-kurerade spellistor och med det har streamsen rullat in under de gångna månaderna.

Popmuzik in Dolby Atmos

Nu är det dags att följa upp den succén vilket de gör med singeln Crave. Nya singeln är en emotionell poplåt som beskriver känslan av att sakna någon. Låten utgår från ett avskalat arrangemang innan det blommar ut i en mer medryckande refräng. Det blir en skönt upplyftande känsla som ändå håller sig inom det mer chillade hållet.

Lukas Larsson är en 21-årig artist som bara börjat sin resa mot de stora scenerna. Vid sin sida har han producenten och låtskrivaren Viktor Rosberg som även släpper egna låtar under namnet Vic Roz. Men som sagt, här är det i första hand att lyfta fram Lukas och hans sång som är fokus med singeln Crave. Låten har Viktor skrivit tillsammans med Daniel Andersson och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.