Lukas Larsson och Viktor Rosberg fick en stark start med sitt samarbete när de släppte singeln Afterglow tidigare i våras. Singeln hamnade på ett par Spotify-kurerade spellistor och med det har streamsen rullat in under de gångna månaderna.

Nordiska Favoriter

Nu är det dags att följa upp den succén vilket de gör med singeln Crave. Nya singeln är en emotionell poplåt som beskriver känslan av att sakna någon. Låten utgår från ett avskalat arrangemang innan det blommar ut i en mer medryckande refräng. Det blir en skönt upplyftande känsla som ändå håller sig inom det mer chillade hållet.

Lukas Larsson är en 21-årig artist som bara börjat sin resa mot de stora scenerna. Vid sin sida har han producenten och låtskrivaren Viktor Rosberg som även släpper egna låtar under namnet Vic Roz. Men som sagt, här är det i första hand att lyfta fram Lukas och hans sång som är fokus med singeln Crave. Låten har Viktor skrivit tillsammans med Daniel Andersson och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011