Lukas Larsson och Viktor Rosberg fick en stark start med sitt samarbete när de släppte singeln Afterglow tidigare i våras. Singeln hamnade på ett par Spotify-kurerade spellistor och med det har streamsen rullat in under de gångna månaderna.

Nu är det dags att följa upp den succén vilket de gör med singeln Crave. Nya singeln är en emotionell poplåt som beskriver känslan av att sakna någon. Låten utgår från ett avskalat arrangemang innan det blommar ut i en mer medryckande refräng. Det blir en skönt upplyftande känsla som ändå håller sig inom det mer chillade hållet.

Lukas Larsson är en 21-årig artist som bara börjat sin resa mot de stora scenerna. Vid sin sida har han producenten och låtskrivaren Viktor Rosberg som även släpper egna låtar under namnet Vic Roz. Men som sagt, här är det i första hand att lyfta fram Lukas och hans sång som är fokus med singeln Crave. Låten har Viktor skrivit tillsammans med Daniel Andersson och du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.