Med synthar som doftar 80-tal och med en rytmisk känsla av en klassisk trummaskin släpper Stevie Ashe här sin debutsingel Good hearts die young. Det är verkligen som en nostalgisk vind som sveper in över dansgolvet med låten, så helt klart något som jag tyckte var riktigt skönt.

Apple Music Svensk Pop

Stevie Ashe är en amerikansk artist som vuxit upp i ett hem fyllt med musik. Själv fick han tidigt upp känslan för trummor vilket ledde till att han var del i olika band under skoltiden. Nu när han släpper musik på egen hand får han möjlighet att hitta sitt sound och först ut är som sagt singeln Good hearts die young. Här sjunger Stevie om att de personer med ett gott hjärta oftast blir sårade eller inte klarar sig lika länge. Att man gärna blir utnyttjad och förlöjligad.

Planen för Stevie är att följa upp låten med ytterligare två låtar i år och med tanke å hur detta lät så ser i alla fall jag fram emot det.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.