Med synthar som doftar 80-tal och med en rytmisk känsla av en klassisk trummaskin släpper Stevie Ashe här sin debutsingel Good hearts die young. Det är verkligen som en nostalgisk vind som sveper in över dansgolvet med låten, så helt klart något som jag tyckte var riktigt skönt.

Stevie Ashe är en amerikansk artist som vuxit upp i ett hem fyllt med musik. Själv fick han tidigt upp känslan för trummor vilket ledde till att han var del i olika band under skoltiden. Nu när han släpper musik på egen hand får han möjlighet att hitta sitt sound och först ut är som sagt singeln Good hearts die young. Här sjunger Stevie om att de personer med ett gott hjärta oftast blir sårade eller inte klarar sig lika länge. Att man gärna blir utnyttjad och förlöjligad.

Planen för Stevie är att följa upp låten med ytterligare två låtar i år och med tanke å hur detta lät så ser i alla fall jag fram emot det.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.