Med synthar som doftar 80-tal och med en rytmisk känsla av en klassisk trummaskin släpper Stevie Ashe här sin debutsingel Good hearts die young. Det är verkligen som en nostalgisk vind som sveper in över dansgolvet med låten, så helt klart något som jag tyckte var riktigt skönt.

Popmuzik Lover Patreon

Stevie Ashe är en amerikansk artist som vuxit upp i ett hem fyllt med musik. Själv fick han tidigt upp känslan för trummor vilket ledde till att han var del i olika band under skoltiden. Nu när han släpper musik på egen hand får han möjlighet att hitta sitt sound och först ut är som sagt singeln Good hearts die young. Här sjunger Stevie om att de personer med ett gott hjärta oftast blir sårade eller inte klarar sig lika länge. Att man gärna blir utnyttjad och förlöjligad.

Planen för Stevie är att följa upp låten med ytterligare två låtar i år och med tanke å hur detta lät så ser i alla fall jag fram emot det.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011