Camera Thief är ett band från Philadelphia, USA. De släppte albumet The War Parade under Mars i fjol och nu är det dags för bandet att följa upp med singeln Tree house.
Nya singeln skrevs under pandemin och var således den fösta låt bandet skrev när de inte var i samma rum ihop. Låten i sig handlar om att ha den där säkra platsen där man kan gömma sig när världen omkring en bli galen. När man var liten kunde ju det där säkra stället vara just en träkoja. Nu när man istället är vuxen är den där trygga platsen kanske mer mentalt.

Favoriter Apple Music

Resultatet av låten är indierock med skönt melodisk arrangemang och stark refräng. Definitivt värd att kolla in skulle jag säga och du gör det här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011