Kristina Issa är tillbaka med en härligt medryckande och lekfull singel. Med brass och synthar skapar artisten här en spännande och som sagt lekfull ljudbild som är lätt att bli sådär bubblande lycklig av när man hör.
Can’t stay är berättelsen om två barn som byggt upp en värld ihop och begravt alla hemligheter i havet. Sedan växer en av dem upp…

Svensk Pop Apple Music

”Kanske handlar låten på något sätt om mig själv som saknar barnet som älskade att vara i sin egen värld, och nu kan jag inte hitta henne längre.”

Kristina Issa

Det var 2019 som Issa senast släppte singeln Beautiful life och 2017 släppte artisten albumet Ocean Unknown. Can’t stay blir då första smakprovet från sångerskans kommande album som beräknas släppa lite senare i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011