Kristina Issa är tillbaka med en härligt medryckande och lekfull singel. Med brass och synthar skapar artisten här en spännande och som sagt lekfull ljudbild som är lätt att bli sådär bubblande lycklig av när man hör.
Can’t stay är berättelsen om två barn som byggt upp en värld ihop och begravt alla hemligheter i havet. Sedan växer en av dem upp…

Apple Music Svensk Pop

”Kanske handlar låten på något sätt om mig själv som saknar barnet som älskade att vara i sin egen värld, och nu kan jag inte hitta henne längre.”

Kristina Issa

Det var 2019 som Issa senast släppte singeln Beautiful life och 2017 släppte artisten albumet Ocean Unknown. Can’t stay blir då första smakprovet från sångerskans kommande album som beräknas släppa lite senare i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.