Då var det dags för ännu en debutant här i bloggen. Denna gång är det Annelie Åkerlund som släpper singeln Vidare under sitt artistnamn Åkra. Här bjuds vi på en skönt medryckande poplåt där artisten frågar sig vad man ska göra när ens relation hamnat vid ett vägskäl. Om man ska ta det hela vidare eller ta det man har och gå vidare? En fråga jag tror de flesta ställer sig både en och två gånger under en längre relation. Om man ska avsluta och börja på ett nytt kapitel eller går man kanske miste om något som faktiskt är bra för en om man väljer att just gå vidare?
Vilket val man än landar i så har just tankarna kring detta fått en låt som du kan lyssna på medan du funderar.

DOLBY ATMOS

Vem är artisten bakom låten då?
Annelie Åkerlund har olika musikutbildningar i ryggen, samt bandkonstellationer, gigs, körer och eventspelningar. Tillslut bestämde hon sig för att skriva och producera eget material och först ut av dessa är då Vidare som du hör här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011