Efter att ha testat att sjunga på svenska på låten Främling i fjol följde Julia Viktoria upp det spåret när hon sedan släppte singeln Kalla kårar tidigare i våras. Nu är det dags för Julia att släppa sin andra singel på svenska i form av Galen som du kan upptäcka här i bloggen.

Nordiska Favoriter

På nya singeln beskriver Julia hur det kan kännas att leva i en dysfunktionell relation, där man aldrig kan mötas på halva vägen. Resultatet blir en kamp som är så svår att en av dem till slut ger upp och lämnar. Produktionen är skönt medryckande och än en gång ger artisten oss en given hit, och en låt som definitivt skulle kunna passa i Melodifestivalen. Saken är den att låten faktiskt skickades in till tävlingen 2019 men kom aldrig med då. Men nu har hon och producenten Johannes Willinder producerat upp låten för 2021. Vi får helt enkelt hoppas att Julia gör ett nytt försök med en annan låt till hösten. För det känns som Julia och hennes låtar borde kunna komma långt i tävlingen.

Om singeln berättar Julia:

”Livet är en evig resa och vi får lära oss så mycket för varje person vi har någon slags förhållande eller relation med. En del relationer triggar oss så mycket så man behöver stanna upp ett tag och säga till sig själv: “hallå – vad är det som sker, vad behöver jag lära mig att förstå här? ”


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.