Då var det dags för lite indiepop från våra finska grannar. Nevala är ett band som skriver om kärlek, frihet och motorvägar. Musiken är färgat av 70-talets rockmusik men även dagens pop-landskap. Det blir med andra ord väldigt tilltalande i stil skulle jag säga. I alla fall här på debutsingeln Lover in the dark som släpptes i fredags. En äkta bilkörarlåt där pulsen i låten passar perfekt för de oändliga landsvägarna.

POPMUZIK LOVER 2

Nevala består av Oliver Bentley, Emil Inberg, Sakari Soukka och Ossian Stadigh. Det som gör bandet lite unikt är att alla i bandet sjunger.
Ossian berättar för bloggen:

”Vi har alla våra ”egna låtar”, så vi turas om att vara ”in the spotlight” när vi är på scenen.
Det är ganska roligt, inte bara när vi spelar live utan det hjälper oss också att hitta nya kreativa sätt när vi skriver nya låtar och melodier inspirerade av våra olika personligheter, det är en fantastisk sak att ha. Våra sångregister skiljer sig också lite, vilket bara bidrar till det.”

Men nu är det dags att välkomna Nevala till era spellistor och lyssna på debutsingeln här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011