Med en unik röst och fingertoppskänsla för kommersiell indiepop ger oss Jax Anderson den otroligt coola singeln Can’t Get Me High. Här får vi attityd till tusen och avslappnad sång som smälter perfekt ihop med det elektroniska synt-landskapet och distade instrumenten. Singeln släpps faktiskt som dubbelsingel och kommer även med låten She Don’t Love Me som bygger upp inför det kommande albumet Songs for Every Condition. Vars emotionella spann kommer sträcka över allt en människa kan tänkas känna. 

Skicka in din musik

”Can’t Get Me High” handlar om det ögonblick du inser att du har gett allt, men inte fått något tillbaka. Det är när ditt sinne öppnar sig för den hårda sanningen att det inte finns något annat du kan göra och du är bara över det. ”

Som stols representant för LBGT+ communityt är Jax Anderson extra stolt att dessa två låtar släpps under pride-månaden. Hennes förhoppning är att folk ska kunna dansa och släppa det gångna året till hennes musik. Om nya albumet säger artisten:

”Livet händer på ett sätt som är oförutsägbart och vackert med allt / ingenting på en gång. Det finns så många ögonblick att lägga märke till och känslor att värna om. Ett ögonblick som händer när du är lycklig, kan kännas annorlunda när ditt tillstånd ändras till ledsen eller upphetsad eller du läker efter ett uppbrott. Livet förändras ständigt – för mig känns livets soundtrack mer som en spellista än ett album.”

Med ryktet att skriva riktigt bra alternativa poplåtar som öppet och ärligt pratar om att komma över strukturellt förtryck och normer i samhället. Ger Jax Anderson oss den starka låten Can’t Get Me High. Förhoppningsvis kan hennes musik snart höras live igen för det här är definitivt något som ska spelas högt och stolt. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011