Med en unik röst och fingertoppskänsla för kommersiell indiepop ger oss Jax Anderson den otroligt coola singeln Can’t Get Me High. Här får vi attityd till tusen och avslappnad sång som smälter perfekt ihop med det elektroniska synt-landskapet och distade instrumenten. Singeln släpps faktiskt som dubbelsingel och kommer även med låten She Don’t Love Me som bygger upp inför det kommande albumet Songs for Every Condition. Vars emotionella spann kommer sträcka över allt en människa kan tänkas känna. 

Popmuzik Popcast

”Can’t Get Me High” handlar om det ögonblick du inser att du har gett allt, men inte fått något tillbaka. Det är när ditt sinne öppnar sig för den hårda sanningen att det inte finns något annat du kan göra och du är bara över det. ”

Som stols representant för LBGT+ communityt är Jax Anderson extra stolt att dessa två låtar släpps under pride-månaden. Hennes förhoppning är att folk ska kunna dansa och släppa det gångna året till hennes musik. Om nya albumet säger artisten:

”Livet händer på ett sätt som är oförutsägbart och vackert med allt / ingenting på en gång. Det finns så många ögonblick att lägga märke till och känslor att värna om. Ett ögonblick som händer när du är lycklig, kan kännas annorlunda när ditt tillstånd ändras till ledsen eller upphetsad eller du läker efter ett uppbrott. Livet förändras ständigt – för mig känns livets soundtrack mer som en spellista än ett album.”

Med ryktet att skriva riktigt bra alternativa poplåtar som öppet och ärligt pratar om att komma över strukturellt förtryck och normer i samhället. Ger Jax Anderson oss den starka låten Can’t Get Me High. Förhoppningsvis kan hennes musik snart höras live igen för det här är definitivt något som ska spelas högt och stolt. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.