Över ett rytmiskt och flirtigt beat ger Olivia Penalva oss den smått heta och förföriska singeln Ex’s. Här sjunger artisten om händ och att hon kommer kyssa hennes ex bästa väns ex pojkvän. Ganska komplicerat att hänga med på, men med en otroligt catchy och medryckande refräng som fastnar omedelbart. Låten hämtar inspiration från både R&B och kommersiell pop. Det finns en nerv av mörker och spänning som nästan går att ta på från start. 

Nordiska Favoriter

”Jag skrev Ex’s om hur frestelsen kan vara spännande men i slutändan leda oss till att ta destruktiva beslut med allvarliga konsekvenser. Hjärtat kan leda oss till platser där vi skadar andra, även om vi inte menar det och sinnet säger till oss annat. Det är en låt med mycket attityd som belyser hur det är att vara den person som skadar någon man bryr sig om samtidigt som man faller för någon man inte visste att man någonsin ville ha.”

Olivia Penalva

Låten markerar en rad av singlar som kommer från Olivia detta år. Nominerad till årets popartist och årets genombrott i Kanada är målet att stärka sin position som landets starkast lysande stjärna. Detta gör hon med hjälp av några av branschens allra bästa lårskrivare och producenter. Och intresset från fansen finns definitivt där, med miljontals visningar på TikTok och mängder av streams på Spotify är hon ett namn värt att lägga på minnet. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011