Indie-bandet FUR ger oss den fullkomligt underbara singeln The Fine Line of Quiet Life denna brittiska kvartett meddelar även att singeln markerar den första från ett kommande debutalbum. I tillhörande video tar bandet med oss på en vild bussresa genom östra Sussex öppna landskap och vidsträckta åkrar i ett rasande tempo. Såhär säger de själva om nya singeln. 

Popmuzik Podcast

The Fine Line Of A Quiet Life är en dokumentation av de blandade budskap och intryck  du ger dig själv och tar från andra om var du känner att du borde vara i ditt liv och var du faktiskt befinner dig. Låten handlar om självreflektion och förståelse men även om att frikoppla dig från situationer du redan har varit i och känner till resultatet av. Precis som att växa upp lär du dig att inte göra vissa saker och sakta men säkert lär du dig att det finns en ”fin linje” av vilken livsstil som är acceptabel ju äldre du blir.” 

Något drömskt, otroligt organiskt och väldigt nostalgiskt med en touch av hårsprej har detta UK-baserade band på senare år blivit hyllade av diverse musikjournalister. Med sin musik har det redan turnerat flitigt i England, Asien och Indonesien. Radio har även varit stora supportrar och roterat musiken en hel del på det största kommersiella kanalerna. Bandets lekfullhet och önskan att reflektera guldålderns indiepop är troligtvis det största framgångsrecepten. Men även det faktum att de gör riktigt bra glittrande och glädjefylld musik som tilltalar både äldre och yngre generationer. Lyssna själva!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011