Mäkta imponerad av Grant Knoche förra singel THE INTRO är denna 18-åriga talang nu tillbaka med nya singeln OVEREXPOSED. Här får vi återigen det mystiska och mörka sound som fångade min uppmärksamhet första gången. Med samma fingertoppskänsla för jazz-toner och soul i perfekt harmoni med pop fortsätter artisten att imponera minst lika starkt denna gång. I nya singeln reflekterar Grant över pressen att vara ung och framgångsrik i dagens samhälle. Produktionen är mer åt ballad-hållet och hans röst träder verkligen fram kristallklart. Det är varmt, fängslande och jag vill bara lyssna på varenda vokal. 

Ibland blir jag superstressad över pengar och alla sociala påfrestningar i livet. Hur ska mitt 18-åriga jag betala för bensin, hyra, mat, musik, och fortfarande vara superlycklig?!? Utöver det måste LA ha den mest vansinnigt dyra bensinen!!!! Men jag antar att just bensinkostnader är en del av att bli gammal.  

Grant Knoche

Ni hör den insiktsfulla singeln OVEREXPOSED med sin läckra elektroniska inslag här i bloggen och se även till att spana in artistens katalog på din streamingtjänst. 

Nu har även musikvideon till OVEREXPOSED släppts där Grant flyr alla måsten och drar iväg med sin hund Blue.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply