Mäkta imponerad av Grant Knoche förra singel THE INTRO är denna 18-åriga talang nu tillbaka med nya singeln OVEREXPOSED. Här får vi återigen det mystiska och mörka sound som fångade min uppmärksamhet första gången. Med samma fingertoppskänsla för jazz-toner och soul i perfekt harmoni med pop fortsätter artisten att imponera minst lika starkt denna gång. I nya singeln reflekterar Grant över pressen att vara ung och framgångsrik i dagens samhälle. Produktionen är mer åt ballad-hållet och hans röst träder verkligen fram kristallklart. Det är varmt, fängslande och jag vill bara lyssna på varenda vokal. 

Apple Music Svensk Pop

Ibland blir jag superstressad över pengar och alla sociala påfrestningar i livet. Hur ska mitt 18-åriga jag betala för bensin, hyra, mat, musik, och fortfarande vara superlycklig?!? Utöver det måste LA ha den mest vansinnigt dyra bensinen!!!! Men jag antar att just bensinkostnader är en del av att bli gammal.  

Grant Knoche

Ni hör den insiktsfulla singeln OVEREXPOSED med sin läckra elektroniska inslag här i bloggen och se även till att spana in artistens katalog på din streamingtjänst. 

Nu har även musikvideon till OVEREXPOSED släppts där Grant flyr alla måsten och drar iväg med sin hund Blue.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.