Åh, älskade elektropop. Det är precis det vi får när Courtney Paige Nelson släpper singeln Fever dream. Bas-synthen ger en känsla av A real hero med Collage. Du vet, lite mörk och suggestiv känsla så. Samtidigt som den synthiga melodin ger oss glittrande pop. Perfekt kontrast skulle jag säga.

Om singeln berättar artisten för bloggen:

”Jag skrev detta i förhållande till hur jag kände mig under pandemin. Jag verkligen fokuserade verkligen och kämpade hela 2020. Jag såg till att jag arbetade ordentligt för att komma ur pandemin på rätt köl. Denna låt handlar om hur mycket jag vill lyckas inom musiken, samtidigt som folk runt mig inte är lika seriösa eller motiverade. Jag kände att jag var i en feberdröm eftersom jag var den enda som verkligen arbetade och försöker få det att funka. Så många människor omkring mig förstod inte varför jag tog mitt arbete så seriöst vid en tidpunkt då människor tog möjligheten att istället koppla av. Jag kände mig lite isolerad eftersom jag inte har en plan b. Jag kan inte slappna av, för om jag inte är tio steg framåt så finns det någon som gärna kommer att försöka vara. Jag fick inte mycket trygghet och möjligheter i min uppväxt, så jag känner att jag måste arbeta så mycket hårdare ibland eftersom jag är mitt eget stödsystem och jag är den person jag kan falla tillbaka på. Det var svårt att vara så fokuserad och att folk inte förstod eller försvann från mig på grund av det. ”

Fever dream är titelspåret från Courtneys EP som släpptes den 28:e Maj och innehåller även singeln Cease and desist. Men nu tycker jag du kastar dig över singeln Fever dream här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply