Den danske sångaren och skådespelaren Victor Sebastian tar oss in i sommaren med sin nya singel Shadow of a Doubt. Här bjuder artisten oss på en avslappnad och just somrigt medryckande poplåt. Den där lättsamma känslan som skapar ett perfekt soundtrack för en somrig och ledig dag. Det är precis det som Victor sjunger om på låten som handlar om att ta vara på de goda stunderna och njuta av livet till fullo. En känsla och glädje som även syns i videon till låten där Victor dansar och festar med vännerna på en strand.

Favoriter Apple Music

Om singeln och videon berättar Victor för bloggen:

”Videon spelades in i slutet av april och därför var det varken sommar eller till och med bara lite varmt, men vi hade en fest och en fantastisk kväll. Humöret var höga trots att vi var kalla, och det är egentligen vad låten handlar om; att fokusera på ljus, kärlek och samhörighet … och att hålla sig varm. Jag saknade verkligen de där nätterna. Det har också varit konstigt att släppa musik utan att kunna spela den live för en publik, så jag ser fram emot det. Den här låten är den typ av saker jag skulle vilja höra på en varm sommarkväll på stranden eller på en festival med mina vänner – jag tror att vi alla saknade det. Det är vad vi har försökt göra, och jag tror att vi lyckades.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011