Den danske sångaren och skådespelaren Victor Sebastian tar oss in i sommaren med sin nya singel Shadow of a Doubt. Här bjuder artisten oss på en avslappnad och just somrigt medryckande poplåt. Den där lättsamma känslan som skapar ett perfekt soundtrack för en somrig och ledig dag. Det är precis det som Victor sjunger om på låten som handlar om att ta vara på de goda stunderna och njuta av livet till fullo. En känsla och glädje som även syns i videon till låten där Victor dansar och festar med vännerna på en strand.

Om singeln och videon berättar Victor för bloggen:

”Videon spelades in i slutet av april och därför var det varken sommar eller till och med bara lite varmt, men vi hade en fest och en fantastisk kväll. Humöret var höga trots att vi var kalla, och det är egentligen vad låten handlar om; att fokusera på ljus, kärlek och samhörighet … och att hålla sig varm. Jag saknade verkligen de där nätterna. Det har också varit konstigt att släppa musik utan att kunna spela den live för en publik, så jag ser fram emot det. Den här låten är den typ av saker jag skulle vilja höra på en varm sommarkväll på stranden eller på en festival med mina vänner – jag tror att vi alla saknade det. Det är vad vi har försökt göra, och jag tror att vi lyckades.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply