Den danske sångaren och skådespelaren Victor Sebastian tar oss in i sommaren med sin nya singel Shadow of a Doubt. Här bjuder artisten oss på en avslappnad och just somrigt medryckande poplåt. Den där lättsamma känslan som skapar ett perfekt soundtrack för en somrig och ledig dag. Det är precis det som Victor sjunger om på låten som handlar om att ta vara på de goda stunderna och njuta av livet till fullo. En känsla och glädje som även syns i videon till låten där Victor dansar och festar med vännerna på en strand.

Apple Music Svensk Pop

Om singeln och videon berättar Victor för bloggen:

”Videon spelades in i slutet av april och därför var det varken sommar eller till och med bara lite varmt, men vi hade en fest och en fantastisk kväll. Humöret var höga trots att vi var kalla, och det är egentligen vad låten handlar om; att fokusera på ljus, kärlek och samhörighet … och att hålla sig varm. Jag saknade verkligen de där nätterna. Det har också varit konstigt att släppa musik utan att kunna spela den live för en publik, så jag ser fram emot det. Den här låten är den typ av saker jag skulle vilja höra på en varm sommarkväll på stranden eller på en festival med mina vänner – jag tror att vi alla saknade det. Det är vad vi har försökt göra, och jag tror att vi lyckades.”

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.