Med en upplyftande låt om hur viktigt och starkt det är med relationer. Ger artisten Blanks oss singeln Turn Around. Här får vi en storartad arena-pop refräng med glimrande bra produktion som doftar 80-tal. Låten är lika charmigt som artisten själv och bakom den hittar vi bland annat samma människor som jobbat sensationen Olivia Rodrigo och megastjärnan Ariana Grande. Såhär säger artisten själv om singeln: 

”Jag ville skriva en låt som sa: oavsett vad, är de den enda för mig . Något du kan sjunga från hjärtat till din andra hälft, vänner eller familj. Varje gång jag lyssnar på Turn Around och de stora syntharna och slående trummorna kommer in så får jag så mycket energi att jag bara inte kan låta bli att sjunga med: ”‘Would you believe me now if I said I need you now?

Turn Around markerar artistens andra singel från ett kommande debutalbum där han redan fått lovord från stora internationella namn. Likt andra artister av sin generation finner vi en stor skara fans på appen TikTok där sångaren gav en exklusiv förhandslyssning av den aktuella singeln som snabbt blev viral. När vi tänker på Blanks ska vi tänka på glädje, skratt exalterat ful-gråt och riktigt bra popmusik. Inte konstigt att denna Nederländska artist tar Europa med storm och ger sig ut på turén i höst. Ni ser den snyggt producerade videon här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply