Med en upplyftande låt om hur viktigt och starkt det är med relationer. Ger artisten Blanks oss singeln Turn Around. Här får vi en storartad arena-pop refräng med glimrande bra produktion som doftar 80-tal. Låten är lika charmigt som artisten själv och bakom den hittar vi bland annat samma människor som jobbat sensationen Olivia Rodrigo och megastjärnan Ariana Grande. Såhär säger artisten själv om singeln: 

Svensk Pop Apple Music

”Jag ville skriva en låt som sa: oavsett vad, är de den enda för mig . Något du kan sjunga från hjärtat till din andra hälft, vänner eller familj. Varje gång jag lyssnar på Turn Around och de stora syntharna och slående trummorna kommer in så får jag så mycket energi att jag bara inte kan låta bli att sjunga med: ”‘Would you believe me now if I said I need you now?

Turn Around markerar artistens andra singel från ett kommande debutalbum där han redan fått lovord från stora internationella namn. Likt andra artister av sin generation finner vi en stor skara fans på appen TikTok där sångaren gav en exklusiv förhandslyssning av den aktuella singeln som snabbt blev viral. När vi tänker på Blanks ska vi tänka på glädje, skratt exalterat ful-gråt och riktigt bra popmusik. Inte konstigt att denna Nederländska artist tar Europa med storm och ger sig ut på turén i höst. Ni ser den snyggt producerade videon här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011