Efter att ha släppt singeln Dreams i Februari är det nu dag för Dolly Dolores att följa upp med singeln True Love. Här bjuder artisten oss på en rytmisk och avskalad låt vars nästan suggestiva känsla skulle passa på soundtracket till en kommande säsong av serien Twin Peaks. Det är liksom ett lekfullt virrvarr av slagverk och en intressant blandning okonventionella instrument som plaströr och vattenglas som skapar ackord, basgångar och spänningar i ljudbilden.

Med singeln True Love frågar sig artisten hur lycklig kärlek fungerar i kombination med dåliga anknytningsmönster? Produktionen i sig har tagit stor inspiration från soundtracks i den italienska 70-talsskräckfilmsgenren Giallo.

All musik är inspelad och producerad i samarbete med producenten och pianisten Christopher Dominique (Bob Hund, Jakob Hellman, Ola Salo) i studion Hurfva Gramophone strax utanför Malmö.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply