Efter att ha släppt singeln Dreams i Februari är det nu dag för Dolly Dolores att följa upp med singeln True Love. Här bjuder artisten oss på en rytmisk och avskalad låt vars nästan suggestiva känsla skulle passa på soundtracket till en kommande säsong av serien Twin Peaks. Det är liksom ett lekfullt virrvarr av slagverk och en intressant blandning okonventionella instrument som plaströr och vattenglas som skapar ackord, basgångar och spänningar i ljudbilden.

Skicka in din musik

Med singeln True Love frågar sig artisten hur lycklig kärlek fungerar i kombination med dåliga anknytningsmönster? Produktionen i sig har tagit stor inspiration från soundtracks i den italienska 70-talsskräckfilmsgenren Giallo.

All musik är inspelad och producerad i samarbete med producenten och pianisten Christopher Dominique (Bob Hund, Jakob Hellman, Ola Salo) i studion Hurfva Gramophone strax utanför Malmö.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011