Förutom ett inhopp på låten Outta here tillsammans med Stereo Explosion har det varit väldigt tyst om Dolly Dolores de senaste sex åren. Senaste singeln var Dansa! som släpptes 2014.

Popmuzik Lover Patreon

Men nu är Dolly Dolores aktuell med singeln Dream. Här bjuder sångerskan oss på en filmisk och behagligt svävande popballad som känns som ett givet soundtrack till en kommande säsong av Twin Peaks.

Låten i sig utforskar den misslyckade och curlade 90-talistens verklighet. Låten kan ses som en uppmaning från det undermedvetna om att en gång vakna och försöka realisera sina drömmar.

Dolly berättar för bloggen:

”Jag är själv inte pragmatisk så låten blir som en uppläxning till mig själv. I mitt huvud ser jag också den som ett perfekt soundtrack till när du tvättar bort sminket du råkade somna med.”

Dream är första i raden av ny musik med Dolly Dolores. All musik är inspelad och producerad i samarbete med producenten och pianisten Christopher Dominique (Bob Hund, Jakob Hellman, Ola Salo) i studion Hurfva Gramophone strax utanför Malmö.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011