Bara veckor efter andra delen av den hyllade Svenska plattan En gång i tiden (del2) är nu Benjamin Ingrosso tillbaka med singeln Smile. Ständigt aktuell och alltid lika duktig på att leverera stark popmusik får vi här en hyllningslåt till hans syster Bianca Ingrosso. Men ur ett större perspektiv talar låten även om att värna om sina nära och kära. 

Popmuzik Lover Patreon

Trots att det svenska albumen fortfarande toppar listor och snart ges ut på vinyl låter Benjamin oss inte glömma bort att han faktiskt ger ut musik på Engelska. Likt 60-70-tals vibbarna vi fick på de svenska albumen fångar låten Simle en liknande era i alla fall image-mässigt. Här är stråkarrangemang och organisk instrumentering i fokus och soundet för tankarna till artister som Vargas & Lagola men även fantastiska Avicii.

Från början var låten som sagt en låt skriven till Benjamins syster, men efter att den spelats på hennes 25-års fest i Kanal 5 var trycket extremt högt från tittarna att den skulle ges ut. Nu ett drygt år senare släpper artisten den med önskan att sprida kärlek och hoppas att många kan relatera. Tidigare i veckan kunde de som scannade en kod på Clear Channel-skyltarna runtom i Sverige få ta del av en unik live-spelning. Smart och innovativ PR i tider när live-framträndanden fortfarande är lite osäkra.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011