Sveriges drottningen av discopop är tillbaka! Som en skimrande discoboll har Agnes under det senaste året inlett en helt ny era i sin artistkarriär och gett oss hit efter hit. Förra singeln Fingers Crossed är en personlig favorit som spelats på repeat sedan den släpptes förra året. Jag verkar dock inte vara ensam om att ha tyckt om just den låten då singeln låg etta på svensk radio i nio månader och streamat över tio miljoner gånger. Därtill blev låten 1:a på Svensktoppen. Ja ni hör ju själva, vi pratar om riktigt bra musik här. Faktiskt förvånande att Agnes inte rönt framgångar internationellt, då hennes sound både andas internationell pop och är i samklang med disco-vågen som dominerar pop. 

Popmuzik in Dolby Atmos

Oavsett är artisten nu tillbaka med nya singeln 24 Hours ännu en nostaligsoftande pop-dänga som handlar om att gå igenom elden och smärtan av att ens liv vänds upp och ned. Såhär säger Agnes om låten: 

”Något extremt var tvunget att hända för att du skulle vakna upp och se klart. Det är ett sliding door moment och du väljer stigen framåt, det handlar 24 Hours om.” 

Med denna singel bekräftas det även att ett album kommer i höst. Tidigare plattor har älskats av pop-kritiker och det nya är resultatet av själssökande resa där hon hittade frihet och inspiration till ny musik. Albumet beskriver artisten som att utforska det okända, fånga in känslan av frihet och känna sig omsorgsfri och bara fokusera på nutidens eufori. Något Agnes dels fann i dansen och på dansgolvet. Hon säger: 

”På dansgolvet är alla lika, och det handlar om här och nu och bara att vara. Det finns inga ’rätt’ eller ’fel’. Du bara är”

Disco-Agnes går all in i den läckra videon till 24 Hours som nu släppts och som regisserats av SWIM CLUB. Sångerskan berättar för bloggen om videon:

”När vi behöver bearbeta en dramatisk förändring i våra liv, går vi igenom olika stadier av känslor. Videon till 24 Hours är baserad på den resan och de olika personligheter som den lyfter fram. Allt skräddarsytt för att hjälpa oss att hantera allt från sorg och frustration till ilska och sorg. Det är inte vackert, men utan dem skulle vi inte belönas med den kraftfulla energin som sedan hjälper oss att gå framåt.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.