Amy Grace är färdig med spelet som kärlek ibland kan innebära. Inga fler bortkastade utekvällar eller främlingar hon vill helt enkelt bara vara med en specifik person. Detta är något hon gör helt klart i nya singeln Be With You. En regelrätt poplåt som driver på i ett händelserikt tempo och är både upplyftande och dansvänlig. Låten kom till på ett låtskrivarcamp med bland annat Post Malones låtskrivare och markerar artistens tredje släpp som soloartist.

Svensk Pop Apple Music

”Den här låten handlade om att inse att jag var mer intresserad av att vara med en person jag hade fallit för än oändliga utekvällar i stan. Att inse detta var en stor sak för mig eftersom jag i sig är extremt självständig! ”

Amy Grace

Denna London bosatta artist har tidigare agerat rösten på diverse EDM låtar där hon streamat miljontals gånger. Med den egna musiken har hon sett lika stort stöd från fans och Spotify som lyft upp henne på flertalet spellistor. Tittar vi på musikaliska influenser ser Amy mestadels upp till Amerikanska popstjärnor som Britney Spears och Troye Sivan. Detta då hon som barn delvis växte upp i Texas.

Nya singeln Be With You hör ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011