En chill pop-låt om att förlora någon man älskat och varit tillsammans med länge. Så beskriver kanadensiska Maddie Regent sin senaste singel Our House. Gjord över Zoom förra året av samma team som producerat Bebe Rexha och Britney Spears pratar låten om besvikelse. Vi hör artisten sjunga om att dela ett liv med någon som vänder upp och ner på hela ens tillvaro över en natt. Den typen av svek som kommer från ingenstans menar Maddie Regent är svårast och får en att överväga vad som faktiskt var äkta i relationen. Our House markerar Maddies mest personliga och känslomässigt starka singel hitintills och med den önskar hon agera stöd till de som går igenom samma sak. 

Favoriter Apple Music

Vi hör skimrande pluck-synthar över subtila rytmer i verserna. Något som sedermera går över till större synthbasar och tyngre elektriska trummor i refrängen. Our House har artisten fått höra är en perfekt låt att sjunga till i duschen, så det är väl bara att ta ton. Lyssna själva och bedöm.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011