Att nyheten om Thomas Stenströms medverkan i Så Mycket Bättre nådde oss idag är ingen slump. Med singelsläpp och ett kommande album i september känns detta som Thomas år. Valet att medverka i det omåttligt populära musikprogrammet i TV4 känns ju inget annat än naturligt och klockrent. Äntligen kommer hela Svenska folket få bli ett med hans musik och se vilken låtskatt artisten sitter på. Det annalkande albumet kommer presentera ett något annorlunda sound från artisten. Tittar vi tillbaka på Dreamer som släpptes 2019 som bar på rätt mycket beats. Kommer det nu istället handla om nära texter, organiska instrumentering och starka melodier. Lite tillbaka till Thomas rötter om man som jag lyssnat på honom under en lägre tid. 

Svensk Pop Apple Music

Det är nog aldrig för sent för oss två är ett första smakprov och följer upp succén med Ser du månen där du är ikväll? (Tillsammans igen). Minst lika stark och idylliskt målande och Thomas bevisar återigen att han är en fantastik top-liner och lägger text och melodi som är unik och briljant. 

Såhär säger han själv om nya singeln: 

Det är nog aldrig för sent för oss två är första singeln från mitt kommande album Spring baby spring. Känns som att ingenting jag gjort kommit mer från hjärtat än det här. Och första singeln handlar om vad du vill, men för mig handlar den om att hålla festen och hoppet vid liv. Ibland händer ingenting och ibland allt samtidigt. Känns otroligt att på samma år få släppa en ny skiva och åka till Gotland för och tolka några av Sveriges främsta artister. Spring baby spring, håll festen vid liv, när pandemin lägger sig ska jag spela tills dom drar pluggen i varenda stad där det finns en scen”

Thomas Stenström

Egentligen behöver inte Thomas Stenström någon närmare presentation. Han är killen från Uddevall som helt och fullt brinner för musik. På CV:t har han bland annat P3 guld– och Grammis nomineringar. Flertalet utgivna album, platinasäljande låtar och miljontals streams. Jag kan tänka mig att detta år kommer bära med sig ännu mer frukt och det är artisten mer än värd. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011