Att nyheten om Thomas Stenströms medverkan i Så Mycket Bättre nådde oss idag är ingen slump. Med singelsläpp och ett kommande album i september känns detta som Thomas år. Valet att medverka i det omåttligt populära musikprogrammet i TV4 känns ju inget annat än naturligt och klockrent. Äntligen kommer hela Svenska folket få bli ett med hans musik och se vilken låtskatt artisten sitter på. Det annalkande albumet kommer presentera ett något annorlunda sound från artisten. Tittar vi tillbaka på Dreamer som släpptes 2019 som bar på rätt mycket beats. Kommer det nu istället handla om nära texter, organiska instrumentering och starka melodier. Lite tillbaka till Thomas rötter om man som jag lyssnat på honom under en lägre tid. 

Nordiska Favoriter

Det är nog aldrig för sent för oss två är ett första smakprov och följer upp succén med Ser du månen där du är ikväll? (Tillsammans igen). Minst lika stark och idylliskt målande och Thomas bevisar återigen att han är en fantastik top-liner och lägger text och melodi som är unik och briljant. 

Såhär säger han själv om nya singeln: 

Det är nog aldrig för sent för oss två är första singeln från mitt kommande album Spring baby spring. Känns som att ingenting jag gjort kommit mer från hjärtat än det här. Och första singeln handlar om vad du vill, men för mig handlar den om att hålla festen och hoppet vid liv. Ibland händer ingenting och ibland allt samtidigt. Känns otroligt att på samma år få släppa en ny skiva och åka till Gotland för och tolka några av Sveriges främsta artister. Spring baby spring, håll festen vid liv, när pandemin lägger sig ska jag spela tills dom drar pluggen i varenda stad där det finns en scen”

Thomas Stenström

Egentligen behöver inte Thomas Stenström någon närmare presentation. Han är killen från Uddevall som helt och fullt brinner för musik. På CV:t har han bland annat P3 guld– och Grammis nomineringar. Flertalet utgivna album, platinasäljande låtar och miljontals streams. Jag kan tänka mig att detta år kommer bära med sig ännu mer frukt och det är artisten mer än värd. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.