Julia Viktoria avslutade fjolåret med att släppa EP:n Stranger. På den fanns även en svensk version av titelspåret som hette Främling. Att just sjunga på svenska verkade vara något som inte bara uppskattades av sångerskan utan även publiken, och nu är det dags för Julia att släppa sin första singel på svenska.

Favoriter Apple Music

Kalla kårar är en vacker och emotionell ballad där sångerskan sjunger om ögonblicket när hon fick ta emot samtalet att hennes far fått en stroke. Man verkligen känner hur det hugger till i hjärtat av låten och känner paniken i Julias röst när hon levererar orden. Mycket starkt!

Om singeln berättar Julia för bloggen:

”Jag var på semester i Spanien och satt i en taxi tidigt en morgon när jag tog emot ett telefonsamtal. Innan jag ens hade lyft på luren fick jag kalla kårar på kroppen och förstod att något var fel. Pappa låg på sjukhus och hade fått en stroke. Jag blev så rädd att jag kollapsade när jag klev ur taxin och smärtan var så stor att det enda jag kunde göra var att ”lägga på locket” där och då. Det var inte förrän ett år senare jag kunde bearbeta det och skriva låten Kalla kårar.

Julia har tillsammans med Josefine Wassler och Andre Zuniga och sin producent Johannes Willinder skapat Kalla kårar. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.