Julia Viktoria avslutade fjolåret med att släppa EP:n Stranger. På den fanns även en svensk version av titelspåret som hette Främling. Att just sjunga på svenska verkade vara något som inte bara uppskattades av sångerskan utan även publiken, och nu är det dags för Julia att släppa sin första singel på svenska.

POPMUZIK LOVER 2

Kalla kårar är en vacker och emotionell ballad där sångerskan sjunger om ögonblicket när hon fick ta emot samtalet att hennes far fått en stroke. Man verkligen känner hur det hugger till i hjärtat av låten och känner paniken i Julias röst när hon levererar orden. Mycket starkt!

Om singeln berättar Julia för bloggen:

”Jag var på semester i Spanien och satt i en taxi tidigt en morgon när jag tog emot ett telefonsamtal. Innan jag ens hade lyft på luren fick jag kalla kårar på kroppen och förstod att något var fel. Pappa låg på sjukhus och hade fått en stroke. Jag blev så rädd att jag kollapsade när jag klev ur taxin och smärtan var så stor att det enda jag kunde göra var att ”lägga på locket” där och då. Det var inte förrän ett år senare jag kunde bearbeta det och skriva låten Kalla kårar.

Julia har tillsammans med Josefine Wassler och Andre Zuniga och sin producent Johannes Willinder skapat Kalla kårar. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011