Sveriges svar på Shawn Mendes är utan tvekan 21-årige Hugo Andersson från Borås. Sångaren har både rösten och utseendet för att kunna bli nästa stora namn på både topplistorna och väggarna i flick- / pojkrummen världen över. Att han sedan är kapabel att skriva galet starka poplåtar gör liksom inte saken sämre.

Senast ut ned Hugo är singeln Easier. En medryckande och gitarrbaserad sommar-poplåt som handlar om den där olustiga känslan du får efter ett uppbrott. När den där personen som du kunde prata om allt med inte längre är där, vilket Hugo får med snyggt redan i inledningen av låten när han sjunger: ”I wish that you weren’t the only one I want to talk to right now

Easier är skiven av sångaren tillsammans med Rasmus Gustafsson och Isac Halldin.
Hugo berättar för bloggen:

”Jag fick en DM på Instagram från låtskrivaren och producenten Isac Halldin efter min debut Eleven. Isac bjöd in mig och min följeslagare Rasmus Gustafsson att komma till hans studio för att skriva med honom. Veckor efter det träffades vi alla och skrev Easier den dagen, och efter bara en dag kändes det som om vi har känt varandra i flera år.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply