Då var det dags för härlig sommarpop med den Los Angeles-baserade sångaren och skådespelaren Austin P. McKenzie. Med en avslappnad och soft känsla levererar Austin med Summer of Love en perfekt poplåt för lata sommardagar. Klassisk poparrangemang och stark melodi gjorde att låten fastnade ögonblicken för mig och kommer garanterat göra det även för dig.

KMR Studios

Om singeln berättar Austin för bloggen:

Summer of Love är en 60-tals pop / folkinfluerad låt som när du dansar till den i ditt vardagsrum med lamporna släckta kommer att transportera dig tillbaka till en tid då du var yngre och bekymmersfri. En tid då världen var vidöppen och det fanns inget annat än kärlek och möjligheter.”

Summer of Love släpps tillsammans med en video som perfekt fångar känslan i låten som i sig är tagen från Austins kommande album Somewhere in Space som släpps senare i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.