Då var det dags för härlig sommarpop med den Los Angeles-baserade sångaren och skådespelaren Austin P. McKenzie. Med en avslappnad och soft känsla levererar Austin med Summer of Love en perfekt poplåt för lata sommardagar. Klassisk poparrangemang och stark melodi gjorde att låten fastnade ögonblicken för mig och kommer garanterat göra det även för dig.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Austin för bloggen:

Summer of Love är en 60-tals pop / folkinfluerad låt som när du dansar till den i ditt vardagsrum med lamporna släckta kommer att transportera dig tillbaka till en tid då du var yngre och bekymmersfri. En tid då världen var vidöppen och det fanns inget annat än kärlek och möjligheter.”

Summer of Love släpps tillsammans med en video som perfekt fångar känslan i låten som i sig är tagen från Austins kommande album Somewhere in Space som släpps senare i år.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011