Bisken är tillbaka med ännu en rökare för dansgolven. Senast du kunde höra honom här i bloggen var med singeln Change i höstas.
Dena gång samarbetar producenten med ISMEE som står bakom mikrofonen för att framföra On & Off. Låten bjuder på sjukt sköna beats och samtidigt som ISMEE ger en bra popkänsla över det hela med sin sång. Med det hamnar låten perfekt mellan den kommersiella poppiga och det mer dansanta klubbiga. Ett plats jag personligen uppskattar många danslåtar.

Favoriter Apple Music

Om singeln berättar Bisken för bloggen:

”Jag har alltid varit ett fan av pop och rock, så jag började experimentera hur jag kunde implementera sådana element i den typ av housemusik jag gör idag. Det var så On & Off började. Jag började med en slinga på akustisk gitarr och gjorde en övergång till lite powerchords på elgitarr. Den övergången gick hem hos mig direkt och det var så allt började.
Låten handlar om två vänner där den ena vill ta deras vänskap till en romantisk nivå. Denna situation är något många kan relatera till, och därför känns det extra roligt att kunna göra en låt om något som folk kan relatera till. Den ikoniska textraden är ”now we’re just friends, how long ’til that ends?” och den tror jag går hem hos många.”

Så sparka igång låten här nedan och låt fredags-feelingen komma stompande.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.