Bisken är tillbaka med ännu en rökare för dansgolven. Senast du kunde höra honom här i bloggen var med singeln Change i höstas.
Dena gång samarbetar producenten med ISMEE som står bakom mikrofonen för att framföra On & Off. Låten bjuder på sjukt sköna beats och samtidigt som ISMEE ger en bra popkänsla över det hela med sin sång. Med det hamnar låten perfekt mellan den kommersiella poppiga och det mer dansanta klubbiga. Ett plats jag personligen uppskattar många danslåtar.

Om singeln berättar Bisken för bloggen:

”Jag har alltid varit ett fan av pop och rock, så jag började experimentera hur jag kunde implementera sådana element i den typ av housemusik jag gör idag. Det var så On & Off började. Jag började med en slinga på akustisk gitarr och gjorde en övergång till lite powerchords på elgitarr. Den övergången gick hem hos mig direkt och det var så allt började.
Låten handlar om två vänner där den ena vill ta deras vänskap till en romantisk nivå. Denna situation är något många kan relatera till, och därför känns det extra roligt att kunna göra en låt om något som folk kan relatera till. Den ikoniska textraden är ”now we’re just friends, how long ’til that ends?” och den tror jag går hem hos många.”

Så sparka igång låten här nedan och låt fredags-feelingen komma stompande.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply