Bisken är tillbaka med ännu en rökare för dansgolven. Senast du kunde höra honom här i bloggen var med singeln Change i höstas.
Dena gång samarbetar producenten med ISMEE som står bakom mikrofonen för att framföra On & Off. Låten bjuder på sjukt sköna beats och samtidigt som ISMEE ger en bra popkänsla över det hela med sin sång. Med det hamnar låten perfekt mellan den kommersiella poppiga och det mer dansanta klubbiga. Ett plats jag personligen uppskattar många danslåtar.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar Bisken för bloggen:

”Jag har alltid varit ett fan av pop och rock, så jag började experimentera hur jag kunde implementera sådana element i den typ av housemusik jag gör idag. Det var så On & Off började. Jag började med en slinga på akustisk gitarr och gjorde en övergång till lite powerchords på elgitarr. Den övergången gick hem hos mig direkt och det var så allt började.
Låten handlar om två vänner där den ena vill ta deras vänskap till en romantisk nivå. Denna situation är något många kan relatera till, och därför känns det extra roligt att kunna göra en låt om något som folk kan relatera till. Den ikoniska textraden är ”now we’re just friends, how long ’til that ends?” och den tror jag går hem hos många.”

Så sparka igång låten här nedan och låt fredags-feelingen komma stompande.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011