Norska Hanne Mjøen är artisten som gått sin egen väg. Efter att ha brutit med sitt tidigare skivbolag och bevisat att hon kan vara ”en av grabbarna” utan att förlora sin femininet. Fortsätter artisten att ge oss elektronisk pop-musik av högsta kvalitet. Singeln Hell With You handlar om att vara i ett infekterat förhållande som man vet inte är bra för en, men man väljer att stanna ändå. Låten vill försöka spegla de faktum att vi ofta har en bild av hur ett förhållande ska vara, men att den ibland kan visa sig vara raka motsatsen. 

Popmuzik Lover Patreon

Såhär säger artsten själv: 

” Du slutar vara kär medan du är i ett förhållande. Du vill lämna med vetskapen om att detta inte är ”det” för dig, men du är rädd för att vara ensam och inte redo att ge upp förhållandet. Du vet att det är fel och orättvist mot den andra personen, du vill fortfarande leva lögnen lite längre, du gillar hur det ser ut när det är hopplöst, men du vet inte vad du ska göra, för du vet inte ens om du kommer att kunna bli kär igen.”

En avskalad och nära Hanne Mjøen inleder singeln, men när vi väl når refrängen brister Hell With You ut i en storartad elektronisk pop-explosion. Den pulserande synten i kontrast till den hårda kicken gör att jag omedelbart blir hooked. En given banger från denna skandinaviska pop-sensation. Troligtvis är ett bara början på en lång karriär för den lovande Hanne Mjøen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011