Inspirerad av en specifik scen i oscarsbelönade filmen Once Upon A Time In Hollywood ger artisten Addison Clapp oss den drömska låten med just titeln Dream. Singeln talar om att återuppväcka ett gammalt förhållande genom dejting på nätet och social distansering. Här får vi atmosfärisk pop med stora reverb och en relativt organisk produktion. Låten för tankarna till pop-storheter som Shawn Mendes och Coldplay

Favoriter Apple Music

Med en förkärlek till 60-talets retro gör denna artist musik som flirtar med både dåtid men också i allra högsta grad nutid. 

Såhär säger artisten själv om inspirationen bakom nya singeln: 

”Sommaren före COVID-19 gick jag för att se en filmen Once Upon a Time i Hollywood. Filmen var verkligen slående då jag precis hade varit i LA för första gången på semester tidigare på året … det finns en scen i filmen där Brad Pitts karaktär Cliff Booth kör ner för Hollywood Boulevard i en klassisk cabrioletbil alá 1960. Jag har en konstig hang-up vid nostalgi från 60-talet, särskilt bilar, så det blev naturligtvis min favoritscen i hela filmen. När skolan sedan började tyckte jag att mitt liv blev lite kaotiskt. Och den glädje jag känt i LA gjorde att jag önskade att jag kunde lämna allt annat.”

Ni hör och ser den arenaliknande låten Dream här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.