En låt som handlar om resan att gå från att vara instängd till att släppa taget och våga vara sann mot sig själv. Det är vad amerikanska J. France vill förmedla i nya singeln Fractured. Genom sin råa stämma och ärliga text vill artisten säga att det är viktigt att riva ner murarna kring sig själv för att förstå vad som finns där bakom. Låten välkomnar en helt enkelt med öppna armar och säger att det är okej att inte alltid må bra, men man ska veta att man inte är själv. 

På ett personligt plan har J. France kommit till insikten att hon själv gömt sig bakom dessa typer av murar. Men hon har nu kommit förstått att just sårbarhet är något som både kan göra en starkare och definierar ens personlighet. Genom att välkomna sina brister säger artisten att hon både vuxit som människor och insett att bristerna är det vackraste med henne. 

Storartat, med mycket hjärta och själ. Det är vad J. France ger oss i Fractured. Låten bär på en urkraft om hopp och den successiva stegring gör att i alla fall jag mot slutet känner en inre styrka. Snyggt producerat med närvaro och nerv och ni hör singeln här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.