En låt som handlar om resan att gå från att vara instängd till att släppa taget och våga vara sann mot sig själv. Det är vad amerikanska J. France vill förmedla i nya singeln Fractured. Genom sin råa stämma och ärliga text vill artisten säga att det är viktigt att riva ner murarna kring sig själv för att förstå vad som finns där bakom. Låten välkomnar en helt enkelt med öppna armar och säger att det är okej att inte alltid må bra, men man ska veta att man inte är själv. 

Nordiska Favoriter

På ett personligt plan har J. France kommit till insikten att hon själv gömt sig bakom dessa typer av murar. Men hon har nu kommit förstått att just sårbarhet är något som både kan göra en starkare och definierar ens personlighet. Genom att välkomna sina brister säger artisten att hon både vuxit som människor och insett att bristerna är det vackraste med henne. 

Storartat, med mycket hjärta och själ. Det är vad J. France ger oss i Fractured. Låten bär på en urkraft om hopp och den successiva stegring gör att i alla fall jag mot slutet känner en inre styrka. Snyggt producerat med närvaro och nerv och ni hör singeln här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.