En låt som handlar om resan att gå från att vara instängd till att släppa taget och våga vara sann mot sig själv. Det är vad amerikanska J. France vill förmedla i nya singeln Fractured. Genom sin råa stämma och ärliga text vill artisten säga att det är viktigt att riva ner murarna kring sig själv för att förstå vad som finns där bakom. Låten välkomnar en helt enkelt med öppna armar och säger att det är okej att inte alltid må bra, men man ska veta att man inte är själv. 

Skicka in din musik

På ett personligt plan har J. France kommit till insikten att hon själv gömt sig bakom dessa typer av murar. Men hon har nu kommit förstått att just sårbarhet är något som både kan göra en starkare och definierar ens personlighet. Genom att välkomna sina brister säger artisten att hon både vuxit som människor och insett att bristerna är det vackraste med henne. 

Storartat, med mycket hjärta och själ. Det är vad J. France ger oss i Fractured. Låten bär på en urkraft om hopp och den successiva stegring gör att i alla fall jag mot slutet känner en inre styrka. Snyggt producerat med närvaro och nerv och ni hör singeln här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011