Vad gör man om man träffar ens före detta svärmor i butiken? Det är just det Aspen Anonda sjunger om på singeln Closure. Låten i sig är tagen från sångerskans EP This One Is About You där varje åt är baserad på en person eller situation som sångerskan upplevt. Med det blir det ärligt och träffsäkra texter, vilket du kommer att märka på just Closure.

”Jag hoppas att de hör sig själva med de ord jag sjunger. Jag hoppas att de hör dessa berättelser och relaterar till dem på olika sätt. Tolkar dem så att de passar deras situationer.”

Aspen Anonda

Låten i sig bygger på lekfullt poparrangemang och är producerad av Tommy Trautwein, som även producerat hela EP:n. Closure i sig kommer garanterat få dig att både vilja dansa, samt fundera på vad du skulle ha gjort i Aspens situation. Jag hade nog låtsat som jag inte såg personen och fortsatt plocka mina grönsaker.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.