Vad gör man om man träffar ens före detta svärmor i butiken? Det är just det Aspen Anonda sjunger om på singeln Closure. Låten i sig är tagen från sångerskans EP This One Is About You där varje åt är baserad på en person eller situation som sångerskan upplevt. Med det blir det ärligt och träffsäkra texter, vilket du kommer att märka på just Closure.

Svensk Pop Apple Music

”Jag hoppas att de hör sig själva med de ord jag sjunger. Jag hoppas att de hör dessa berättelser och relaterar till dem på olika sätt. Tolkar dem så att de passar deras situationer.”

Aspen Anonda

Låten i sig bygger på lekfullt poparrangemang och är producerad av Tommy Trautwein, som även producerat hela EP:n. Closure i sig kommer garanterat få dig att både vilja dansa, samt fundera på vad du skulle ha gjort i Aspens situation. Jag hade nog låtsat som jag inte såg personen och fortsatt plocka mina grönsaker.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011