Vad gör man om man träffar ens före detta svärmor i butiken? Det är just det Aspen Anonda sjunger om på singeln Closure. Låten i sig är tagen från sångerskans EP This One Is About You där varje åt är baserad på en person eller situation som sångerskan upplevt. Med det blir det ärligt och träffsäkra texter, vilket du kommer att märka på just Closure.

Nordiska Favoriter

”Jag hoppas att de hör sig själva med de ord jag sjunger. Jag hoppas att de hör dessa berättelser och relaterar till dem på olika sätt. Tolkar dem så att de passar deras situationer.”

Aspen Anonda

Låten i sig bygger på lekfullt poparrangemang och är producerad av Tommy Trautwein, som även producerat hela EP:n. Closure i sig kommer garanterat få dig att både vilja dansa, samt fundera på vad du skulle ha gjort i Aspens situation. Jag hade nog låtsat som jag inte såg personen och fortsatt plocka mina grönsaker.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.