Jag tycker ju att Australien är bra på att leverera de där varma houselåtarna. Det är något i soundet på låtarna som går att de känns som klippta och skurna för sommaren och nya singeln Runaway med Patches Paradise är inget undantag. Skön känsla av disco / house och elektropop samt en behaglig bris av nostalgi. Perfekt soundtrack för stranden eller after beach-baren. För visst får Runaway dig att länga till den där oändliga sommaren som man vill aldrig ska ta slut?

Favoriter Apple Music

Jag säger i alla fall att sommarperioden börjar redan nu och Patches Paradise visar vägen med singeln Runway som du hör här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.