Lloyd Jerwood är en artist från Welsh i Storbritannien som här debuterar i bloggen med singeln To New York. Med upplyftande och medryckande arrangemang skapar Lloyd helt klart en behaglig hit för oss där han sjunger om att våga vara lite galen och bara lämna allt för att ta sig någon annanstans. Jag gillar helt klart idén som Lloyd förmedlar med låten måste jag säga. För hur ofta har man inte drömt om att bara ta en väska och sticka någonstans, var som helst?

Skicka in din musik

Om singeln berättar Lloyd för bloggen.

To New York är denna stora, hjärtskärda, fantasy-dagdröm. Det är en hyllning till alla som någonsin har fantiserat om att kasta bort varsamhet i ett förhållande, samtidigt som man vet att det skulle vara galet. Det är det tysta ögonblicket där du tillåter dig friheten att leva ut känslorna i ditt sinne utan något verkligt ansvar.”

Lloyd Jerwood själv har tidigare varit kompmusiker till olika akter och nu är det som sagt äntligen dags för honom att stå på egna ben med singeln To New York. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011