Lloyd Jerwood är en artist från Welsh i Storbritannien som här debuterar i bloggen med singeln To New York. Med upplyftande och medryckande arrangemang skapar Lloyd helt klart en behaglig hit för oss där han sjunger om att våga vara lite galen och bara lämna allt för att ta sig någon annanstans. Jag gillar helt klart idén som Lloyd förmedlar med låten måste jag säga. För hur ofta har man inte drömt om att bara ta en väska och sticka någonstans, var som helst?

Om singeln berättar Lloyd för bloggen.

To New York är denna stora, hjärtskärda, fantasy-dagdröm. Det är en hyllning till alla som någonsin har fantiserat om att kasta bort varsamhet i ett förhållande, samtidigt som man vet att det skulle vara galet. Det är det tysta ögonblicket där du tillåter dig friheten att leva ut känslorna i ditt sinne utan något verkligt ansvar.”

Lloyd Jerwood själv har tidigare varit kompmusiker till olika akter och nu är det som sagt äntligen dags för honom att stå på egna ben med singeln To New York. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply