Lloyd Jerwood är en artist från Welsh i Storbritannien som här debuterar i bloggen med singeln To New York. Med upplyftande och medryckande arrangemang skapar Lloyd helt klart en behaglig hit för oss där han sjunger om att våga vara lite galen och bara lämna allt för att ta sig någon annanstans. Jag gillar helt klart idén som Lloyd förmedlar med låten måste jag säga. För hur ofta har man inte drömt om att bara ta en väska och sticka någonstans, var som helst?

Apple Music Svensk Pop

Om singeln berättar Lloyd för bloggen.

To New York är denna stora, hjärtskärda, fantasy-dagdröm. Det är en hyllning till alla som någonsin har fantiserat om att kasta bort varsamhet i ett förhållande, samtidigt som man vet att det skulle vara galet. Det är det tysta ögonblicket där du tillåter dig friheten att leva ut känslorna i ditt sinne utan något verkligt ansvar.”

Lloyd Jerwood själv har tidigare varit kompmusiker till olika akter och nu är det som sagt äntligen dags för honom att stå på egna ben med singeln To New York. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.