Ibland kan det helt enkelt kännas ganska tungt att vara människa. Oavsett om saker runtom en känns bra eller dåliga kan strävan efter perfektion och granskningen av ens misstag vara det enda som präglar ens verklighet. I dessa stunder är det otroligt viktigt att komma ihåg att det är okej att må dåligt och finna en frihet i det som inte passar in i ens ”perfekta syn”. Ungefär den här typen av resonemang för The Satellite Station i sin nya singel Only Human

Favoriter Apple Music

Piano-drivet, avskalat och nära är vad artisten presenterar i sin nya singel. The Satellite Station hämtar återigen inspiration från folk-musik och texter med emotionellt djup. Om något så är det historieberättande den här artisten är extra duktig på. Varenda ord är av vikt och vi bjuds in en värld av eftertänksamhet och värme i hans musik. 

Precis som vilken svulstig ballad som helt följer Only Human ett klassiskt mönster. Successivt byggs låten upp för att kulminera i en storartad final. Vad som börjar med akustiskt piano slutar i trummor, syntar och atmosfärisk magi. 

Ni hör den nya singeln Only Human här i bloggen! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.