Ibland kan det helt enkelt kännas ganska tungt att vara människa. Oavsett om saker runtom en känns bra eller dåliga kan strävan efter perfektion och granskningen av ens misstag vara det enda som präglar ens verklighet. I dessa stunder är det otroligt viktigt att komma ihåg att det är okej att må dåligt och finna en frihet i det som inte passar in i ens ”perfekta syn”. Ungefär den här typen av resonemang för The Satellite Station i sin nya singel Only Human

Piano-drivet, avskalat och nära är vad artisten presenterar i sin nya singel. The Satellite Station hämtar återigen inspiration från folk-musik och texter med emotionellt djup. Om något så är det historieberättande den här artisten är extra duktig på. Varenda ord är av vikt och vi bjuds in en värld av eftertänksamhet och värme i hans musik. 

Precis som vilken svulstig ballad som helt följer Only Human ett klassiskt mönster. Successivt byggs låten upp för att kulminera i en storartad final. Vad som börjar med akustiskt piano slutar i trummor, syntar och atmosfärisk magi. 

Ni hör den nya singeln Only Human här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply