Ibland kan det helt enkelt kännas ganska tungt att vara människa. Oavsett om saker runtom en känns bra eller dåliga kan strävan efter perfektion och granskningen av ens misstag vara det enda som präglar ens verklighet. I dessa stunder är det otroligt viktigt att komma ihåg att det är okej att må dåligt och finna en frihet i det som inte passar in i ens ”perfekta syn”. Ungefär den här typen av resonemang för The Satellite Station i sin nya singel Only Human

Popmuzik Podcast

Piano-drivet, avskalat och nära är vad artisten presenterar i sin nya singel. The Satellite Station hämtar återigen inspiration från folk-musik och texter med emotionellt djup. Om något så är det historieberättande den här artisten är extra duktig på. Varenda ord är av vikt och vi bjuds in en värld av eftertänksamhet och värme i hans musik. 

Precis som vilken svulstig ballad som helt följer Only Human ett klassiskt mönster. Successivt byggs låten upp för att kulminera i en storartad final. Vad som börjar med akustiskt piano slutar i trummor, syntar och atmosfärisk magi. 

Ni hör den nya singeln Only Human här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.