Den 30:e April släpper skotska bandet Texas albumet Hi, som då blir deras 10:e i ordningen. Titelspåret släpptes i slutet av förra året och var än en gång ett samarbete med Wu-Tang Clan som bandet arbetat med 1998 på nyinspelningen av singeln Say What You Want (All Day, Every Day).

Nya singeln från Hi heter Mr Haze som du kan lyssna på här i bloggen. Här bjuds vi på Motown-inspirerad pop som samplat låten Love’s unkind med Donna Summer. På det hela blir det en skön retrokänsla på låten och jag kan inte låta bli att känna att detta hade varit en av de bättre låtar Storbritannien aldrig skickat till Eurovision. För visst hade den passat fint där, om man nu får sampla andra låtar i tävlingen vill säga..?

Om du känner ingen mannen i den soldränkta videon till Mr Haze här nere så är det ingen mindre än Tommy Flanagan som bland annat varit med i Gladiator, Sons Of Anarchy och Braveheart.

Sharleen Spiteri berättar:

”Det är så fantastiskt att arbeta med min gamla vän och nu Hollywoodstjärnan Tommy Flanagan, vi träffades när vi var 14 år och kommer alltid att vara den åldern för mig.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply