20-åriga Kanadensiska sångerskan Madisyn Gifford har sjungit sedan hon kunde tala och med sin närvaro och nerv i rösten lyckas hon totalt fånga sina lyssnare. I ny singeln Shapes and Shadows får vi en avskalad och organiskt producerad ballad där Madisyn Giffords röst totalt dominerar låten. 

DOLBY ATMOS

Såhär säger artisten själv om nya singeln: 

Shapes and Shadows är en låt om att inse hur mycket du älskar personen du är med, men samtidigt inser hur mycket som ger dem potential att skada dig. Det handlar om att möta rädslor och svårigheter som ofta följer med kärlek och fortsätta att kämpa för den personen / relationen trots rädslorna. Låten erkänner också att förhållandet inte är perfekt på något sätt, men det är också det som gör att det känns så speciellt. Jag skrev titeln på en servett medan jag var på rast på kaféet jag arbetade på när jag var 18 och rusade hem till min gitarr efter mitt skift så att jag kunde sätta musik på det och det är så speciellt för mig. Jag är så glad att jag också har kunnat arbeta med Colin Janz på den här låten eftersom den är hans arbete som verkligen väckte hela låten till liv!”

Med en sin indie/pop-vibe har Madisyn Gifford redan nått stora streaming-siffror på både Spotify och YouTube. Nya singeln Shapes and Shadows ämnar erövra ny mark för artisten och dominera listorna framöver. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011