Likt den episka kärlekshistorien i filmen Titanic vill artisten HARLOW skildra hur snabbt en relation kan gå från stabil till att sjunka likt ett skepp. 

Popmuzik Podcast

Såhär säger artisten om liknelsen med Titanic och vad låten handlar om: 

”För mig personligen är min besatthet med skeppet Titanic att det skulle vara osänkbart, men det sjönk ändå. Jag tror att romantiska relationer är parallella med detta, ibland tar saker slut och det känns som det omöjliga just hände. Den personen jag trodde att jag skulle gifta mig, få barn med och tillbringa resten av mitt liv blir plötsligt en främling.”

Avskalat, akustiskt och nära är vad som presenteras i denna svulstiga ballad. HARLOW har en otrolig inlevelse i sin röst som gör att låten både blir intressant och vacker. Med sin magnetiserande röst och popiga sound gör den här artisten känslomässig musik. Hon beskriver sig själv som en ”gammal själ”, men har helt klart koll på dagens sociala medier. HARLOW har nämligen en stor fan-base på TikTok och har därtill arbetat med Grammy-nominerade producenter. 

Ni hör den nya singeln Titanic här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011