“Alla sjunger om dig, babe, Miriam och Maggio och Håkan, Molly, Krunegård”.

Så sjunger alla fall Hildur Höglind på nya singeln Radion sjunger om dig. Låten handlar om den där känslan när man har brutit upp med någon som man sedan ständigt blir påmind om i alla låtar man hör. Som om alla ens favoritartister sjunger om just dig och ditt ex.

Nordiska Favoriter

För visst är det så. Jag har nog själv minst en låt som påminner om varje förhållande jag haft och varje gång jag hör låten tänker jag på just honom. Sedan kan jag tänka mig att om man precis gjort slut så blir de där kopplingarna mellan låtar och person ännu starkare.
Hildur lyckas i alla fall sätta ord på de där känslorna med nya singeln som samtidigt blir en homage till den svenska poppen. Produktionen är skönt synthig medan låten byggs på med trummor och snygga melodislingor. Ärligt så känns det som den ultimata avslutningslåten till en svensk film.

Hildur visar här än en gång att hon är en av de starkaste svenska popartisterna just nu.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011