“Alla sjunger om dig, babe, Miriam och Maggio och Håkan, Molly, Krunegård”.

Så sjunger alla fall Hildur Höglind på nya singeln Radion sjunger om dig. Låten handlar om den där känslan när man har brutit upp med någon som man sedan ständigt blir påmind om i alla låtar man hör. Som om alla ens favoritartister sjunger om just dig och ditt ex.

För visst är det så. Jag har nog själv minst en låt som påminner om varje förhållande jag haft och varje gång jag hör låten tänker jag på just honom. Sedan kan jag tänka mig att om man precis gjort slut så blir de där kopplingarna mellan låtar och person ännu starkare.
Hildur lyckas i alla fall sätta ord på de där känslorna med nya singeln som samtidigt blir en homage till den svenska poppen. Produktionen är skönt synthig medan låten byggs på med trummor och snygga melodislingor. Ärligt så känns det som den ultimata avslutningslåten till en svensk film.

Hildur visar här än en gång att hon är en av de starkaste svenska popartisterna just nu.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply