Indiebandet SeepeopleS ger oss andra singeln från deras kommande åttonde album. I låten It Feels Heavy får vi en äventyrlig singel, och vad jag menar med det kommer ni förstå när ni ser den tillhörande videon. Här bjuds vi nämligen in i ett vackert universum som nästintill kan liknas vid sagoberättande och musikvideon är undertecknad animatören Jack Powell. Definitivt något ni måste se!

Apple Music

It Feels Heavy är organiskt producerad låt och bär på storartade trummor samt akustiska gitarrer. Men även en hel del elektroniska inslag som skapar en perfekt mix mellan live och studio. Därtill rymmer singeln en melodi som faktiskt är riktigt catchy och definitivt radiovänlig.

Tittar vi på bandet SeepeopleS tidigare bedrifter är de otroligt kritikerrosade och har nominerats till en mängd tunga priser annat på MTV och även som bästa live-akt av New England Music Awards. 

Ni hör singeln It Feels Heavy här i bloggen!

 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.