Artisten, låtskrivaren och producenten Christoffer Ling fortsätter leverera snygg indie-pop genom sitt alars Pikes i nya singeln We Will Never Change. Över ett beat som driver på i 180 ger artisten oss klara nostalgi-vibbar med sina breda syntar, glittrande gitarrer och live-trummor. Tittar vi under ytan på den snygga produktions-fasaden finner vi en djupare mening med själva låten. Pikes säger nämligen att låten We Will Never Change handlar om att acceptera människor för vilka de är snarare än att försöka ändra dem. Därtill handlar låten även om vikten att alltid stå vid sitt ord och hålla det man lovat. 

Vi rör oss någonstans i gränslandet mellan pop, indie och synt-pop i denna lysande singel. Breda syntar är vad som välkomnar oss in i den musikaliska ljudbild Pikes presenterar och det är även vad som lämnar oss hungrande efter mer i slutet på låten. 

Som artist står Pikes för ett inkluderande klimat, där musiken ämnar att existera bortom regler och normer. Ett budskap som definitivt inte kan spridas för mycket. 

Ni hör den nya singeln We Will Never Change här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply