Artisten, låtskrivaren och producenten Christoffer Ling fortsätter leverera snygg indie-pop genom sitt alars Pikes i nya singeln We Will Never Change. Över ett beat som driver på i 180 ger artisten oss klara nostalgi-vibbar med sina breda syntar, glittrande gitarrer och live-trummor. Tittar vi under ytan på den snygga produktions-fasaden finner vi en djupare mening med själva låten. Pikes säger nämligen att låten We Will Never Change handlar om att acceptera människor för vilka de är snarare än att försöka ändra dem. Därtill handlar låten även om vikten att alltid stå vid sitt ord och hålla det man lovat. 

Popmuzik Podcast

Vi rör oss någonstans i gränslandet mellan pop, indie och synt-pop i denna lysande singel. Breda syntar är vad som välkomnar oss in i den musikaliska ljudbild Pikes presenterar och det är även vad som lämnar oss hungrande efter mer i slutet på låten. 

Som artist står Pikes för ett inkluderande klimat, där musiken ämnar att existera bortom regler och normer. Ett budskap som definitivt inte kan spridas för mycket. 

Ni hör den nya singeln We Will Never Change här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011