Jessica Bohlin blev nyligen utnämnd till Local Hero i Gävleborg för sitt album Från Norr Till Söder som släpptes i slutet av förra året. De säger att det är svårt att bli profet i sin egna hemstad, men Jessica har minsann bevisat att det går.

Svensk Pop

”Det är svårt att ta in. Det känns så fint och ärofyllt att bara bli nominerad och att sen få kamma hem vinsten känns så fantastiskt. Jag är så tacksam!”

Jessica Bohlin

För att fira denna seger släpper sångerskan nu singeln Hem igen. En medryckande folk-poplåt som handlar om att leva ett liv längs vägarna och att behöva åka ifrån nära och kära, för att vara borta i längre perioder. Det blir en mix av upplyftande känsla i melodin samtidigt som det hänger ett vemod över låten och Jessicas röst. Precis den känsla som vi nordbor är mästare på att förmedla. Så låt energin i Hem igen ta dig fram på vägarna och förhoppningsvis hem igen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.