Jessica Bohlin blev nyligen utnämnd till Local Hero i Gävleborg för sitt album Från Norr Till Söder som släpptes i slutet av förra året. De säger att det är svårt att bli profet i sin egna hemstad, men Jessica har minsann bevisat att det går.

”Det är svårt att ta in. Det känns så fint och ärofyllt att bara bli nominerad och att sen få kamma hem vinsten känns så fantastiskt. Jag är så tacksam!”

Jessica Bohlin

För att fira denna seger släpper sångerskan nu singeln Hem igen. En medryckande folk-poplåt som handlar om att leva ett liv längs vägarna och att behöva åka ifrån nära och kära, för att vara borta i längre perioder. Det blir en mix av upplyftande känsla i melodin samtidigt som det hänger ett vemod över låten och Jessicas röst. Precis den känsla som vi nordbor är mästare på att förmedla. Så låt energin i Hem igen ta dig fram på vägarna och förhoppningsvis hem igen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.