Andra singeln från Laura Dre heter All Day, All Night och följer upp nyligen släppta debutsingeln som visade sig vara en massiv framgång för artisten. All Day, All Night bjuder på en något sexig discowave låt, som är upplyftande, dans-vänlig och fullkomligt dränkt i drömska atmosfäriska syntar. För syntpop-fantasten är detta allt och lite till. 

Följ på Apple Music

Såhär säger Laura Dre själv: 

”Den här synth-pop-låten handlar om att ha någon i åtanke hela dagen, hela natten … oavsett avståndet dem mellan.”

I All Day, All Night transporterar Laura Dre oss till en nattlig värld där neon och spänning ligger i luften. Hennes musik vill skildra allt från mörker och mystik till rökfyllda klubbar och kittlande nerver. Det är som att kliva in i en futuristisk värld av nostalgi, där 80-tal möter Blade Runner. Med en önskan om att föra in nytänk på synt och retrowave scenen vill Laura Dre skapa något alldeles unikt med sin musik. Hennes stämma bär därtill på en något mörkare ton vilket hon menar är unikt i en genre där det mestadels är sopran-stämmor som dominerar. 

Ni hör nya singeln All Day, All Night här i bloggen

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011