Född i Sibirien har Polyna en förkärlek till vintern. I nya singeln Winter Road önskar artisten skildra det vackra med ett fruset vinterlandskap. Hon bjuder in oss i ett magiskt sagoland där glittrande nyanser av vitt är den enda färgpalett man kan se så långt ögat når. Passande nog har sångerskan samarbetat med en nordbo, nämligen producenten Jonas Quant som bland annat jobbat med Hurts. Låten är till och med inspelad i Göteborg i hans studio. 

Följ på Apple Music

Förutom önskan att skildra vinterns vackra skrud ämnar även låten att agera soundtrack till drömmaren. Den som i andras ögon kan uppfattas som avig och missförstådd, men som i själva verket är den kreativa kraft som driver samhället framåt. Precis som vintern är låten Winter Road pampig, något kylig och leds av Polynas kristallklara stämma. 

Med en gedigen utbildning på musikalteater i Moskva och några år på musikscenen i London bor Polyna numera i Los Angelse. Här ämnar hon skapa sitt debutalbum som är en blandning av dramatisk kylig pop som hämtar inspiration från hennes rötter i Sibirien. 

Winter Road hör ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.