Född i Sibirien har Polyna en förkärlek till vintern. I nya singeln Winter Road önskar artisten skildra det vackra med ett fruset vinterlandskap. Hon bjuder in oss i ett magiskt sagoland där glittrande nyanser av vitt är den enda färgpalett man kan se så långt ögat når. Passande nog har sångerskan samarbetat med en nordbo, nämligen producenten Jonas Quant som bland annat jobbat med Hurts. Låten är till och med inspelad i Göteborg i hans studio. 

Förutom önskan att skildra vinterns vackra skrud ämnar även låten att agera soundtrack till drömmaren. Den som i andras ögon kan uppfattas som avig och missförstådd, men som i själva verket är den kreativa kraft som driver samhället framåt. Precis som vintern är låten Winter Road pampig, något kylig och leds av Polynas kristallklara stämma. 

Med en gedigen utbildning på musikalteater i Moskva och några år på musikscenen i London bor Polyna numera i Los Angelse. Här ämnar hon skapa sitt debutalbum som är en blandning av dramatisk kylig pop som hämtar inspiration från hennes rötter i Sibirien. 

Winter Road hör ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.