Född i Sibirien har Polyna en förkärlek till vintern. I nya singeln Winter Road önskar artisten skildra det vackra med ett fruset vinterlandskap. Hon bjuder in oss i ett magiskt sagoland där glittrande nyanser av vitt är den enda färgpalett man kan se så långt ögat når. Passande nog har sångerskan samarbetat med en nordbo, nämligen producenten Jonas Quant som bland annat jobbat med Hurts. Låten är till och med inspelad i Göteborg i hans studio. 

Popmuzik Popcast

Förutom önskan att skildra vinterns vackra skrud ämnar även låten att agera soundtrack till drömmaren. Den som i andras ögon kan uppfattas som avig och missförstådd, men som i själva verket är den kreativa kraft som driver samhället framåt. Precis som vintern är låten Winter Road pampig, något kylig och leds av Polynas kristallklara stämma. 

Med en gedigen utbildning på musikalteater i Moskva och några år på musikscenen i London bor Polyna numera i Los Angelse. Här ämnar hon skapa sitt debutalbum som är en blandning av dramatisk kylig pop som hämtar inspiration från hennes rötter i Sibirien. 

Winter Road hör ni här i bloggen! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.