Varför vänta på att välden ska se en som en pop-stjärna när man helt enkelt bara kan ta den platsen. Vi har sett det göras förut Lady Gaga var ju väldigt tydlig med att hon var född  till megastjärna innan vi ens visste det. I nya singeln Platinum vill Miss Madeleine minsann påpeka att den här låten kan sälja platina. I en relativt blygsam omgivning ät det absoluta uppfriskande med en artist som är tydlig med att vilja nå den absolut toppen och inte skäms för att agera diva. 

Popmuzik in Dolby Atmos

”Den här låten handlar om att kräva den kärlek som en pop-stjärna förtjänar…. ibland måste man helt enkelt stava det för dem för att de ska förstå. Det behöver inte vara för alltid … vi kan gör slut imorgon, men låt oss åtminstone dela passion och hänsynslöshet. Här fortsätter jag leka med ljud inom pop- och dansområdet och utforska min syn på sårbarhet.”

Miss Madeleine

Provokativt och lekfullt insvept i inget annat än ren och skär attityd levererar denna 21-åriga artist det självförtroende som behövs för att bli pop-stjärna idag. 

Ni hör nya singeln Platinum här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.