Med Alan Walker som förebild började den norske producenten Even Karlsen släppa musik under artistnamnet KARKAZ 2017. Han fick direkt stora framgångar med singlar som Fire och Calling.
Nu är det dags för KARKAZ att släppa första singel för 2021 och det gör han med Warrior som du kan lyssna på här nedan. En skönt medryckande och samtidigt emotionell EDM-singel med stark sång och melodi. Det är det nordiska vemodet och vår känsla för starka klubblåtar som formats till en och samma låt. Jag tyckte i alla fall detta var riktigt skönt. Hur den börjar lite försiktigt och sedan tar fart redan halvvägs in i första versen. Snyggt gjort!

Even själv är uppvuxen i staden Moelv där han arbetar som polis. Musiken började han med när han var 17 år och har numera arbetat aktivt med sitt skapande i cirka sex år. Något som han tillslut vill ska bli en heltidssysselsättning. Med tanke på mottagandet av hans tidigare låtar så är det ju inte helt omöjligt, eller vad säger du efter att du hört Warrior här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.