Med Alan Walker som förebild började den norske producenten Even Karlsen släppa musik under artistnamnet KARKAZ 2017. Han fick direkt stora framgångar med singlar som Fire och Calling.
Nu är det dags för KARKAZ att släppa första singel för 2021 och det gör han med Warrior som du kan lyssna på här nedan. En skönt medryckande och samtidigt emotionell EDM-singel med stark sång och melodi. Det är det nordiska vemodet och vår känsla för starka klubblåtar som formats till en och samma låt. Jag tyckte i alla fall detta var riktigt skönt. Hur den börjar lite försiktigt och sedan tar fart redan halvvägs in i första versen. Snyggt gjort!

Skicka in din musik

Even själv är uppvuxen i staden Moelv där han arbetar som polis. Musiken började han med när han var 17 år och har numera arbetat aktivt med sitt skapande i cirka sex år. Något som han tillslut vill ska bli en heltidssysselsättning. Med tanke på mottagandet av hans tidigare låtar så är det ju inte helt omöjligt, eller vad säger du efter att du hört Warrior här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011