Det har blivit dags för lokal talang här i bloggen. Göteborgska artisten Adeena ger oss en explosiv elektronisk pop-låt om att släppa kontrollen över att en relation som du ändå vet inte är bra för dig. 

DOLBY ATMOS

Såhär säger artisten själv om nya singeln Lethal

Lethal är en låt som beskriver hur du känner när du sår inför valet att släppa kontrollen över din relation till någon du känner inte är bra för dig. Känslan när du vet att du kommer att nå brytpunkten när som helst, men inser att det är lättare att krascha än att bränna.”

Över mäktiga elektroniska synt-arrangemang får vi här en maffig och mörk pop-låt som definitivt bär på en stark kommersiell nerv och visar artistens strålande röst. Singeln är som allra starkast i refrängerna när den djupa synten genom arpeggion blir till pulserande perfektion. lägg därtill att falsett-körerna skapar rysningar över hel kroppen så får vi inget annat än magi i Lethal.

Vem är Adeena då? Jo, denna multitalang är uppvuxen i Göteborg och har en bakgrund som producent, sångare och bemästrar mängder av instrument. Uppvuxen med funk soul och rock hämtar hon inspiration från sin barndom, men även från stora artister som Zedd, Haim och Robyn. Något vi definitivt hör i förkärleken till stora syntar. Men lika duktig som artisten är på att vara storartad är hon på det simpla och avskalade, något som i just singeln Lethal är perfekt avvägt och ger ett imponerande resultat.

Ny singeln Lethal här ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011