USA levererar stark elektronisk pop som flirtar med rock. Singeln Strangers beskriver en händelse som en av killarna i duon nyligen var med om på en dejt där båda parterna höll sig relativt reserverade i syfte att skydda sig själva från kärlek. 

Popmuzik Popcast

Såhär fortsätter duon: 

”Även om det gick bra kändes det som att vi båda väger riskerna med att gå vidare med kvällen. Vi har alla bränts av kärlek någon gång. Så frågan var om vi bara var ett par trasiga främlingar som ville stjäla känslor av validering och värme? Strangers delar berättelsen om kärlekens risker.”

Duon Nightshift ger oss  elektronisk pop-musik av högsta kvalité i singeln Strangers. Det är en fyllig ljudbild som presenteras i låten och den bär definitivt på en kommersiellt gångbar nerv som förhoppningsvis ger duon stor framgång. 

Ny singeln strangers hör ni här i bloggen! 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.