USA levererar stark elektronisk pop som flirtar med rock. Singeln Strangers beskriver en händelse som en av killarna i duon nyligen var med om på en dejt där båda parterna höll sig relativt reserverade i syfte att skydda sig själva från kärlek. 

Favoriter Apple Music

Såhär fortsätter duon: 

”Även om det gick bra kändes det som att vi båda väger riskerna med att gå vidare med kvällen. Vi har alla bränts av kärlek någon gång. Så frågan var om vi bara var ett par trasiga främlingar som ville stjäla känslor av validering och värme? Strangers delar berättelsen om kärlekens risker.”

Duon Nightshift ger oss  elektronisk pop-musik av högsta kvalité i singeln Strangers. Det är en fyllig ljudbild som presenteras i låten och den bär definitivt på en kommersiellt gångbar nerv som förhoppningsvis ger duon stor framgång. 

Ny singeln strangers hör ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.