USA levererar stark elektronisk pop som flirtar med rock. Singeln Strangers beskriver en händelse som en av killarna i duon nyligen var med om på en dejt där båda parterna höll sig relativt reserverade i syfte att skydda sig själva från kärlek. 

Svensk Pop Apple Music

Såhär fortsätter duon: 

”Även om det gick bra kändes det som att vi båda väger riskerna med att gå vidare med kvällen. Vi har alla bränts av kärlek någon gång. Så frågan var om vi bara var ett par trasiga främlingar som ville stjäla känslor av validering och värme? Strangers delar berättelsen om kärlekens risker.”

Duon Nightshift ger oss  elektronisk pop-musik av högsta kvalité i singeln Strangers. Det är en fyllig ljudbild som presenteras i låten och den bär definitivt på en kommersiellt gångbar nerv som förhoppningsvis ger duon stor framgång. 

Ny singeln strangers hör ni här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011